Karta Kretanja brodova u realnom vremenu!

Rijeka zaključuje ovogodišnju sezonu dolaskom nove i luksuzne megajahte “Sebourn Ovation”

Kruzer “Sebourn Ovation” po klasi je megajahta dugačka 210, a široka 36 metara. Izgrađen je u brodoradilištu Fincantieri Sestri Ponente u Italiji, a njegova izgradnja stajala je 380 milijuna dolara.
Najnoviji je brod u floti kompanije Sebourn Cruises, plovi tek od svibnja. Smješta 604 putnika na koje je raspoređeno 450 članova posade.

Riječ je o all-inclusive lukusznim aranžmanima. Gosti su smješteni u apartmanima, na brodu ih je 302.

Sve je podređeno potpunom uživanju pa je najnovija uzdanica Sebourna 26 posto veća i može smjestiti 34 posto više gostiju od starijih Seabourn brodova.
Potpuno je identičan u odnosu na brod “Sebourn Encore” koji je krajem svibnja bio u Rijeci, što je bio i prvi dolazak ove kompanije.

“Sebourn Ovation” Rijeku će posjetiti u sklopu dvadesetodnevnog putovanja od Lisabona do Venecije, a od hrvatskih luka samo će još posjetiti Split, u kojem se nalazi trenutno.

Kasnije večeras slijedi isplovljavanje za Rijeku, gdje se očekuje u 7 sati u četvrtak. Iz Rijeke će prema konačnom odredištu, Veneciji, isploviti u četvrtak oko 18 sati te označiti završetak ovogodišnje sezone dolazaka kruzera u Rijeku.

Komentari