Karta Kretanja brodova u realnom vremenu!

AIDA pokrenula svoja selekcijska putovanja za bogatu klijentelu

“AIDAvita”, kruzer izgrađen 2002. godine, u vlasništvu AIDA Cruises, startao je sa svojim prvim selektivnim krstarenjem iz Miamija na Floridi 5. ožujka.

Dan kasnije, brod je krenuo na svoje 19-dnevno transatlantsko putovanje od Port Evergladesa do Hamburga s lukama pristajanja Port Canaveral (Florida), Hamilton (Bermuda), Ponta Delgada (Azori), La Coruna (Španjolska), Falmouth i Dover (Ujedinjeno Kraljevstvo). Očekivani dolazak u Hamburg je 24. ožujka.

“AIDAvita” jedan je od tri kruzera njemačke kompanije starije gradnje i manjih dimenzija, na kojima će gosti moći uživati u itineraru prilagođenom svojim potrebama i onima koji od krstarenja žele izvući maksimum. Za razliku od masovnih krstarenja gdje je ponuda raznolika za preko 3 tisuće ljudi, na ovakvim putovanjima gost osjeća da je sve prilagođeno njegovom uživanju na brodu, a za tu prigodu izmišljaju se i posebni itinerari.

Jedan takav bit će i put oko svijeta koji će krenuti iz Hamburga 17. listopada na brodu “AIDAcara”. Putovanje će trajati 116 dana, a brod će pristati u 41 luci, u 25 zemalja, na 5 kontinenata.
Nema sumnje, onima koji si to mogu priuštiti bit će to životno putovanje. Očekivani povratak u Hamburg je 10. veljače 2018.
Cijena ovog ekskluzivnog putovanja je 15 tisuća eura i to je najjeftinija varijanta, s time da su one najbolje kabine već prodane.

Foto: AIDAvita napušta Miami; Aida Cruises