Brodovi Ocean Alliance ponovno prolaze Sueskim kanalom, uz dodatak novih luka u rotaciji servisa Phoenician Express

Prošli tjedan je na AGCT-u vezan CMA CGM Rodolphe, prvi brod koji je započeo sa ponovnim prolaskom kroz Sueski kanal na putu sa Dalekog istoka, a u sklopu redovnoog tjednog servisa Ocean Alliance.

Ocean Alliance je nedavno uklonio Port Said iz rotacije svog Phoenician Express-a (BEX) za istočni Mediteran – Daleki istok i dodao pristajanja u libanonskim lukama Beirut i Tripoli, te drugo pristajanje u Aleksandriji. U novoj postavi servisa brodovi u rotaciji ponovno su krenuli sa tranzitom kroz Crveno more, uz pristajanje u Jeddahu na povratnom putovanju.

Nova, revidirana rotacija je kako slijedi:

Šangaj – Ningbo – Pusan – Shenzhen (Shekou) – Singapur – Aleksandrija – Beirut – Tripoli – Kopar – Trst – Rijeka – Aleksandrija – Jeddah – Port Kelang – Shenzhen (Shekou) – Šangaj

Povratkom ka korištenju Sueza, ovaj servis sada nudi neusporedivo bržu izravnu vezu s Dalekog istoka do Jadrana s najkraćim tranzitnim vremenima. Dodavanjem novih luka u rotaciju, također nudi nove izravne usluge koje povezuju Jadran s Egiptom i Libanonom.

Za više informacija, molimo pogledajte dolje objavljeni službeni letak od brodara CMA CGM, javljaju iz Jadranskih vrata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)