Karta Kretanja brodova u realnom vremenu!

Brzobrodska veza Zadra s Rijekom G&V line Iadere pokazala se punim pogotkom

G&V line Iadera

Zadarski brodar G&V line Iadera napravio je ove turističke sezone najveći iskorak uvođenjem brzobrodske linije Zadar – Rijeka. Za svega četiri sata i 190 kuna, putnici su mogli putovati iz Zadra do Rijeke. Iz Rijeke čak povratno u jednom danu. Turisti su dobili izvanrednu priliku da morem upoznaju Pag, Rab i Krk i na najelegantniji način stignu do Rijeke, odnosno Zadra.

a nova morska veza pokazala se pun pogodak u smislu povratnih informacija putnika koji su je koristili, jer je održana cijelo ljeto, svaki dan i praktički bez kašnjenja, što je izuzetno zahtjevan pothvat napisao nam je direktor kompanije Dražen Montana nakon što je 15. rujna, prema plovidbenom redu katamaran na kojem piše Grad Zadar napravio posljednju “đitu”.

Ali nema vremena za odmor.

“Upravo razmatramo u kakvom obliku bi se linija trebala nastaviti dogodine. Jer trošak broda koji treba pripremiti za tako jednu liniju (osam sati putovanja dnevno punom brzinom), prilično premašuje prihode ostvarene od karata čija cijena mora biti prihvatljiva”, navodi direktor i vlasnik zadarske brodarske kompanije koja je nedavno preuzela i liniju na šibenskom plovnom području.

– Komuniciramo sa svim zainteresiranim stranama da bi pripremili liniju za dogodine kako bi bila još bolja i gdje bi svi sudionici od brodara, preko lokalnih samouprava i gradova te naravno putnika, bili zadovoljni, poručio je direktor Dražen Montana. (Pomorac.net)