Karta Kretanja brodova u realnom vremenu!

EKSKLUZIVNO: Jadrolinijin trajekt “Dubrovnik” od 18. svibnja na liniji Bar – Bari, saznali smo detalje nove suradnje

Predstavnici Jadrolinije i Barske plovidbe potpisali su u Rijeci ugovor o međusobnoj suradnji, čime je omogućeno ponovno uspostavljanje pomorske linije Bar–Bari od 18. svibnja. Tim povodom kontaktirali smo Jadroliniju.

Kako ističu u Jadroliniji, ostvarena je suradnja najstarijih putničkih brodara na Jadranu, Jadrolinije i Barske plovidbe. Ugovorom o suradnji, potpisanim na razdoblje od godine dana, definiran je zajednički projekt povezivanja luke Bari u Italiji s lukom Bar u Crnoj Gori. Liniju će održavati Jadrolinijin brod “Dubrovnik“ koji nastavlja i s održavanjem već postojeće linije Dubrovnik – Bari, a koja će se produžiti do kraja mjeseca studenog.

Linija Bar – Bari svim će putnicima biti dostupna od 18. svibnja do kraja mjeseca studenog 2017. godine s mogućnošću produženja, a ovisno o potražnji na tržištu. U razdoblju sezone brod “Dubrovnik“ uplovljavat će u luku Bar dva puta tjedno, a u vansezonskom razdoblju jedanput tjedno. Barska plovidba će za Jadroliniju obavljati poslove agenture, prodaje usluga i promocije međunarodnih linija.

Ova suradnja predstavlja spoj iskustva i tradicije koju posjeduju oba brodara, a udruživanjem su iskorištene sve postojeće komparativne prednosti u odnosu na ostale europske brodare. Jadrolinija i Barska plovidba nastavljaju razmatrati i druge oblike zajedničkih povezivanja destinacija od obostranog interesa.

Detaljne informacije vezane za red plovidbe i cijene karata bit će objavljene na Jadrolinijinim web stranicama, stoji u dopisu koji smo primili.

Foto: Aramis Vračar