Karta Kretanja brodova u realnom vremenu!

FOTO: Zanimljiv brod na sidru ispred luke

Riječani su jučer na sidru ispred luke mogli vidjeti nesvakidašnji prizor. Kako smo metaforički napisali na našoj facebook stranici, na sidru se nalazio brod koji nije imao “glavu”, odnosno nije imao nadgrađa.

Foto: Bruna Pohl

Istog dana, brod je otegljen u dok 11 u brodogradilištu Viktor Lenac.

Od dobro obaviještenih izvora bliskih brodogradilištu, saznali smo da je riječ o Novogradnji 339, budućeg naziva “Onega Gulf”, koja se gradi u Brodotrogiru. Novogradnju je doteglio tegljač Lukas, koji je još 31. kolovoza u poslijepodnevnim satima napustio Rijeku, a vratio se 3. rujna u jutarnjim satima.

Brod je došao na tretman vanjske oplate u Lenac. Lenac je dobio posao pjeskarenja i farbanja vanjske oplate, dok će se ostali radovi vršiti pod ingerencijom Brodotrogira.

Komentari

  1. […] Od dobro obaviještenih izvora bliskih brodogradilištu, saznali smo da je riječ o Novogradnji 339, budućeg naziva “Onega Gulf”, koja se gradi u Brodotrogiru. Novogradnju je doteglio tegljač Lukas, koji je još 31. kolovoza u poslijepodnevnim satima napustio Rijeku, a vratio se 3. rujna u jutarnjim satima, piše portal Brodovi u Rijeci. […]