Karta Kretanja brodova u realnom vremenu!

Lučka uprava Rijeka i Jadranska vrata d.d. u Munchenu na sajmu “Transport Logistic 2019”

U Munchenu se od 4. do 7. lipnja održava sajam “Transport Logistic 2019”, na kojem sudjeluju Lučka uprava Rijeka i koncesionarska tvrtka Jadranska vrata d.d., kao suizlagač.

AGCT

Lučka uprava Rijeka predstavila je novi izgrađeni Zagreb Deep Sea kontejnerski terminal i razvojne projekte u provedbi sufinancirane Instrumentom za povezivanje Europe (Connecting European Facility – CEF) koji unaprijeđuju lučke i intermodalne kapacitete u riječkoj luci.

Jadranska vrata d.d. istaknula su svoje aktivnosti, uspješno poslovanje i projekte od kojih su čak dva zajednička projekta s Lučkom upravom Rijeka dio spomenutog programa CEF. Jedan od njih je već u provedbi pod nazivom „Unaprijeđenje infrastrukture luke Rijeka – Razvoj multimodalne platforme i povezivanje s kontejnerskim terminalom Brajdica“.

Na izložbenom štandu izrađenom od modularne opreme NEO serije staklene arhitekture puna svjetla i boja Lučka uprava Rijeka predstavila je svoju novu ulogu u Sjevernojadranskog regiji uz novi Zagreb Deep Sea kontejnerski terminal kao jedini novi kapacitet za prekrcaj kontejnera na Sjevernom Jadranu i jedini terminal s dubinom mora od dvadeset metara. Uspješna izgradnja ujedno je rezultirala jakim interesom svjetskih operatera za pristupanjem natječaju za koncesionara koji će se provesti u narednom razdoblju.

Prigodni program “Dan riječke luke” održa se 6. lipnja u 14 sati.

Lučka uprava Rijeka

Lučka uprava Rijeka