Karta Kretanja brodova u realnom vremenu!

“Pacific Princess” sa svoja dva dolaska zaključit će ovu sezonu kruzera u Rijeci

Dolaskom kruzera “Pacific Princess” 10. i 22. studenog, bit će zaključena ovogodišnja sezona dolazaka brodova na kružnim putovanjima u Rijeku.

Ovo nije prvi dolazak ovog broda u Rijeku, jer je i prošle godine kompanija Princess Cruises upravo s ovim brodom imala jedan dolazak u studenom, ali za razliku od prošle, ove godine će upravo s njima biti i zatvorena sezona. Prošle godine to je bilo s dolaskom “Minerve”, 6. prosinca.

Brod “Pacific Princess” izgrađen je 1999. godine u Francuskoj, a od 2002. godine plovi u floti sadašnjeg brodara. Dugačak je 181 metar, širok 25 metara s maksimalnim kapacitetom od 826 putnika i 375 članova posade. Ovaj luksuzan brod raspolaže s devet putničkih paluba. Putnici na brodu imaju na raspolaganju 338 kabina od kojih čak 312 imaju balkon. Na brodu se pruža mogućnost odabira različitih restorana s raznovrsnom ponudom hrane, kao i kozmetički i spa saloni, bazen, knjižnica, kasino, kazalište, kino…

Novost u odnosu na prošlu godinu je da je “Pacifička princeza” imala remont koji je završen u lipnju ove godine te je dobila upečatljiv vizualni detalj na trupu, ali i brojna dodatna poboljšanja i promjene u samom interijeru.

Prema službenoj informaciji Lučke uprave Rijeka, njegov dolazak očekuje se u petak oko podne, a predviđeno isplovljavanje oko 20 sati. Bit će vezan na putničkom terminalu.