Karta Kretanja brodova u realnom vremenu!

Saznali smo zašto Rijeke nema u Thomsonovom rasporedu za 2018. godinu

Nedavno smo objavili vijest kako odlaskom broda “Thomson Spirit” u Rijeci nastupa zatišje u dolascima kompanije Thomson Cruises u Rijeku, nakon što su dolazili tri godine za redom, jer za 2018. godinu njihovih dolazaka nema.

Odlučili smo stoga kontaktirati direktno grupaciju TUI, pod čijim okriljem se i nalazi Thomson Cruises. Upitali smo ih za razloge nedolaska iduće godine te za planove u budućnosti.

Javio nam se Neil Duncan, glavni menadžer za trgovinu i planiranje u Marella Cruisesu (ex Thomsson Cruises) te objasnio kako kompanija prolazi proces rebrandiranja te će od kraja listopada imati naziv Marella Cruises, a svi brodovi u floti izgubit će naziv “Thomson” te dobiti ili “Marella” ili “TUI”, dok će kruzer “Thomson Spirit” promijeniti naziv u “Spirit”, a “Thomson Majesty” koji je prve godine bio u Rijeci, biti prebačen u Celestyal Cruises.

Izostanak Rijeke, Duncan je objasnio činjenicom kako se od listopada ove godine s novim brandom ponuda nastoji što više mijenjati, kako ljudima ne bi dosadili isti itinerari te da na odluku nisu utjecala eventualna negativna iskustva gostiju, jer ih nije ni bilo. Nikakve žalbe putnika za Rijeku nisu dobili, a kao argument ističu upravo suprotno, da im se Rijeka sviđa upravo zbog toga što nije razvikana kao destinacija. Pritužbi nije bilo ni od same kompanije, dodaje.

Istaknuo je da se itinerari za 2019. godinu tek trebaju izraditi, s obzirom da još ne znaju niti pozicije svojih brodova, obzirom na mijenjanje imidža tvrtke.