Karta Kretanja brodova u realnom vremenu!

Tribina „Riječke veze“

Udruga građana „Riječki val“ organizira tribinu pod nazivom „Riječke veze“. U uvodnom dijelu tribine Jakov Karmelić, član „Riječkog vala“ i predsjednik Udruge pomorskih agenata Hrvatske, prikazati će kratki pregled javno iznesenih razmišljanja o sadašnjem i budućem razvoju lučkih djelatnosti kao i informirati o najznačajnijom investicijskim projektima u lučkom sektoru. Ukazati će na značaj koji razvoj lučkih djelatnosti može imati na lokalno i državno gospodarstvo.

Nakon toga uslijediti će rasprava koju će moderirati Darko Pajić, novinar i kolumnist „Novoga lista“, a na kojoj će sudjelovati slijedeći pozvani sudionici:
Denis Vukorepa, Ravnatelj Lučke uprave Rijeka, Vedran Devčić, Predsjednik Uprave Luke Rijeka d.d., prof.dr.sc. Bojan Hlača, Predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Rijeka, prof.dr.sc. Damir Zec, Predsjednik Nadzornog odbora Jadrolinija Rijeka, i Igor Golec, međunarodni pomorski stručnjak.

Tribina će se održati u utorak, 7. studenog 2017. u 18 sati, u dvorani 0-028 u prizemlju zgrade Sveučilišnih odjela na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, u ulici Radmile Matejčić 2. Očekivano trajanje tribine je oko 90 minuta.