Karta Kretanja brodova u realnom vremenu!

U četvrtak u Rijeci “Seabourn Encore”

U četvrtak u Rijeku dolazi kruzer “Seabourn Encore”, što je prvi dolazak i broda i kompanije Seabourn Cruises u Rijeku.
Seabourn Cruises dio je Carnival grupacije, a fokusirani su na ponudu luksuznih krstarenja u all-inclusive aranžmanima. Osnovani su 1986. godine, a sjedište im je u Seattleu.

“Seabourn Encore” izgrađen je 2016. godine u talijanskom Fincantieriju, a kuma mu je bila engleska pjevačica Sarah Brightman. Brod plovi pod zastavom Bahama. Dugačak je 210, a širok 36 metara.

Na brodu je 450 članova posade koji se brinu za 604 gosta. Smještaj je organiziran u 266 kabina. Zapravo ispravnije je reći apartmana, jer su na brodu samo apartmani, a svaki od njih ima privatni balkon. Najveći apartman (Grand suite) ima čak 156 kvadratnih metara prostora. Brod ima četiri takva apartmana

Na brodu je sve podređeno gostima. Sve je u all-inclusive ponudi. Postoje brojni restorani, barovi, kafići, klubovi a za sport, odmor i rekreaciju na raspolaganju imaju bazene, spa, wellness centar i mnoge druge sadržaje.

U Rijeku stiže u sklopu putovanja 22 noći / 23 dana od Pireja do Venecije, a od hrvatskih luka, u utorak je bio u Dubrovniku, srijedu je na Hvaru, a u četvrtak će stići u Rijeku.

Preliminarna najava kruzera u 2018. godini Lučke uprave Rijeka koju možete vidjeti OVDJE, ukazivala je na mogućnost vezanja na riječkom lukobranu, ali je očito ipak došlo do promjene.
Prijavljeni gaz broda je 6.8 metara te će biti vezan na Kostrenskom pristaništu na Brajdici, vez 1, od 8 do 18 sati.

Komentari