Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja za web stranicu “Brodovi u Rijeci”

Dobrodošli na web stranicu “Brodovi u Rijeci” (u daljnjem tekstu: Stranica). Korištenjem ove Stranice, pristajete na sljedeće uvjete i odredbe. Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće informacije prije korištenja Stranice:

1. Prihvaćanje uvjeta

Korištenjem Stranice pristajete na sve uvjete i odredbe ovdje navedene. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo vas da ne koristite Stranicu.

2. Promjene uvjeta

Vlasnik Stranice zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Svaka izmjena bit će objavljena na ovoj Stranici, stoga vas molimo da povremeno pregledate uvjete kako biste bili upoznati s mogućim promjenama. Nastavak korištenja Stranice nakon objave izmjena smatrat će se vašim prihvaćanjem takvih promjena.

3. Autorska prava

Sadržaj ove Stranice, uključujući tekst, slike, grafike, logotipe i ostali materijal, zaštićen je autorskim pravima i drugim relevantnim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sadržaja bez izričitog dopuštenja vlasnika autorskih prava strogo je zabranjeno. Dopušteno je nekomercijalno korištenje uz navođenje izvora te stavljanje poveznice na vijest koju se prenosi.

4. Ograničenja odgovornosti

Stranica pruža informacije o brodovima u Rijeci u dobroj vjeri, ali ne jamči za točnost, potpunost ili pouzdanost takvih informacija. Korištenjem Stranice prihvaćate da će vaša odluka da se oslonite na takve informacije biti isključivo na vaš rizik. Vlasnik Stranice neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz korištenja ili nemogućnosti korištenja sadržaja Stranice.

5. Vanjske veze

Stranica može sadržavati veze do vanjskih web stranica koje su izvan naše kontrole. Vlasnik Stranice nije odgovoran za sadržaj ili pouzdanost takvih vanjskih veza i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak koji proizlazi iz korištenja takvih veza.

6. Pravila o privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Molimo vas da pročitate našu Politiku privatnosti kako biste bolje razumjeli kako prikupljamo, koristimo i otkrivamo vaše osobne podatke u vezi s korištenjem Stranice.

7. Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili primjedbi u vezi s ovim Uvjetima korištenja, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na bur051@yahoo.com.